Nyttige opplysninger

Balkongkasser

Bruk brune kasser. Kassene skal festes godt oppå rekkverket. Løse kasser, krukker etc. er forbudt.

 

Beis

Treverket på balkongdører og ytre vinduskarmer må sameierne regelmessig kontrollere med tanke på beising. Beising vil være nødvendig med noen års mellomrom. Vi bruker oljebeis, farge resept: HT005 OK025 RB081 SS176 Jotun eller tilsvarende.

 

Vindusglass, glasskjermer og holdere

Dette kan kjøpes hos en glassmester som bytter ut punkterte og knuste glass og har holdere og skjermer til balkong/veranda. Kontakt styret for informasjon og spesifikasjoner.

 

Utvendige persienner og markiser

Utvendige persienner skal ha farge RAL 8019, og elektriske ledninger skal være sorte. Markiser skal ha koden/fargen på duken 15/14 Sida 31, men de gamle kan beholdes slik de er.

 

Nøkler

Det er systemlås til leilighetene, inngangsdøren og kjelleren. Det er egen nøkkel til utvendig kjellerdør. Nøkler/fjernkontroll fås kjøpt ved skriftlig henvendelse til styret av eier av leiligheten.

Ved utleie av garasjeplass skal det brukes egen nøkkel som bare går til garasjedøren inn fra gaten. Den fås også kjøpt ved henvendelse til styret av eier.

 

Pakninger og kraner

Rørlegger Hans Haugerud a/s, Lindemanns gate 2, 0267 Oslo, tlf 23 08 41 41.

 

Stoppekran

Hovedkranen i kjelleren ved varmtvannsberederne må BARE stenges i nødstilfeller. I andre tilfeller må kranen bare stenges etter varsel til alle beboerne og ikke lenger enn nødvendig.
 

TV og bredbånd

Telia, tidligere GET, har ført inn coaxkabler for digital tv og bredbånd til hver leilighet. Sameiet har en kollektiv avtale om kjøp av tv-kanaler (Start 50)  og bredbånd laveste hastighet. Tilleggstjenester kan bestilles direkte fra Telia kundeservice. 
 

Ventilasjonsviften

Det er felles takvifte på taket og det må IKKE monteres vifte med motor på kjøkken eller bad.
Ventilasjonsviften over komfyren og på badet går på full styrke fra kl. 06.00 – 23.00. Resten av døgnet går den på halv styrke.

 

Vinduer og verandadører

Dersom det ikke er gjort annen avtale med styret, skal nye vinduer være av typen Nor-Dan NTech innsvingende, farge RAL 8019,  aluminiumsbelagt ramme. Med 4+6 mm glass er u-verdien 1,2. De selges i Oslo-området av Tore Ligaard as, Alfasetveien 1.
Verandadør er også av typen NorDan.

 

Inngangsdør

Entrèdør skal være av typen Afrikansk Mahogny B-30/40 DB 90x210, med hvitmalt karm med dørkikkert, sikkerhetslås og dørvrider forkrommet blank. Foringer og lister 12x58 hvitmalt.

 

Tvilsspørsmål

Skulle det være noen tvil om disse opplysningene, oppfordres det til å ta kontakt med styret for å unngå misforståelser.       

 

Nattero

Styret minner om at det skal være stille i eiendommen mellom klokken 23.00 og 07.00.